Tarot trench

Voilà – min nya vårkappa! 8518_0303a83fff
En trenchcoat är alltid en klassisk vårkappa och i flera säsonger har Minimarket gjort en snygg variant med fina detaljer. När jag förra våren skrev om vårkappor och framför allt trenchen var den här modellen redan min favorit, men jag saknade då den svarta varianten i kollektionen. I vår har Minimarket valt att göra kappan i svart igen och idag slog jag till på den.
minimarket tarot trench Årets modell har tryckknappar som skapar en snygg silhuett både när kappan är knäppt ända upp i halsen och när den bärs mer öppen. Den här kappan kommer bli mitt alternativ till skinnjackan i vår.

Min nya Minimarket

Mycket nöjd med min Minimarket

Jag inviger den redan nu. Välkommen vår!

This entry was posted in i min garderob, nyshoppat, Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>