Gingerstyle erbjuder moderelaterad rådgivning och personlig shopping till privatpersoner och företag och vänder sig till både kvinnor och män. Gingerstyle drivs av Charlotte von Mentzer – din privata stilrådgivare.

Intresset för mode och kläder har funnits med mig sedan jag. som så många andra småflickor, botaniserande i min mammas garderob. Det gör jag emellanåt forfarande och med åldern blir likheterna mellan innehållet i dessa generationsåtskilda gardeober mer och mer påtagligt. Det är en sanning att klassiker håller längst och i alla lägen men det är enligt mig så mycket mer intressant att klä sig med viss personlig stil och inte alltid efter färdiga stilmallar. Jag gör gärna min egen tolkning av de senaste trenderna genom att plocka upp det jag gillar och blanda det med gamla goda garderobsklassiker eller vintageplagg. Min garderob kan därför sammanfattas som brokig och rymmer många fler mönstrade än enfärgade plagg. Även om jag byter stil och klär mig efter humör och tillfälle utgår jag alltid från mig själv och har en tanke med det yttre helhetsintryck jag vill förmedla. I mitt arbete krävs ibland en striktare look, men jag ser ändå alltid till att lämna utrymme för min personliga stil eftersom den är en del av min personlighet.

Oavsett i vilket sammanhang man vill göra någon form av visuellt intryck är det ett faktum att det yttre oftast uppmärksammas först av omgivningen. Det bästa intrycket gör man naturligtvis genom att bara vara sig själv, men det är aldrig fel att förstärka och framhäva sina positiva sidor, vare sig det är personliga egenskaper eller fysiska tillgångar. Genom Gingerstyle kan du lära dig att hitta den stil som återspeglar din personlighet genom enkla stilråd och moderelaterad guidning. Jag hjälper dig gärna att just din ”rätta” stil utifrån dina förutsättningar.
I bloggen får du del av Gingerstyles egna modefavoriter, shoppingtips och inspiration i form av modecollage och outfit-bilder. Du blir även uppdaterad på aktuella moderelaterade händelser och får del av Gingerstyles egna reflektioner och stilråd. Du får användbara och aktuella tips om hur du kan uppdatera din garderob utan att ruinera dig, men samtidigt personifiera en moderiktig helhetskänsla. Innehållet har i likhet med stil ingen åldersgräns varken uppåt eller nedåt. Välkommen till Gingerstyle!

Jag hoppas att du kommer finna glädje i att följa bloggen och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp genom de tjänster jag erbjuder – i stort eller smått. Maila mig gärna på: [email protected] för mer information.