gingerstyle.se

Heidi Klum + New Balance ss14

Det här med moderiktiga sportkläder är ju ett ämne jag avhandlat ganska regelbundet i bloggen (det går att söka efter inlägget i kategorin ”workout” i högermarginalen). Jag har inte riktigt hittat min sportstil men så fort jag kommer över mönstrade sportkläder i starka färger brukar jag vara på hugget. Sedan ett par säsonger tillbaka har amazonmodellen Heidi Klum ett designsamarbete med sportmärket New Balance. Hur involverad hon faktiskt är i designprocessen och materialvalen låter jag vara osagt, men modella den kan hon ju.

I kvällens avsnitt av Project Runway (det som visades på tv3 ikväll och förvisso är från säsong 12) fick de tävlande som utmaning att designa sportkläder med hög modegrad, något jag såg mycket fram emot att se resultatet av. Nivån på arbetet var av varierande slag och den tävlande designer som vann utmaningen var klart den som lyckats bäst med utmaningen. Resultatet blev inte bara äran denna gång utan Hedi Klum valde även att ta med vinnarens design i sin egen (tidigare) kollektion träningskläder för New Balance.

Designern Helen (i mitten) vann kvällens program av Project Runway (säsong 12) med sin design till vänster, foto: Getty

Nu i vår är Heidi Klum aktuell med en ny kollektion träningsplagg igen och jag gillar vad jag ser. Färger och mönster är helt klart min melodi även i träningssammanhang och jag ser fram emot att se de här modellerna i sitt rätta element och hoppas på en bra passform.

Istället för de på träningskläder så frekvent förekommande grafiska neonprinten ser jag batikinspirerade vattenfärgsprint i fräscha toner – Ginger gillar!
 Lite barmark på detta, så blir det bra. Se mer här.

This entry was posted in Aktuelltköptipssamarbetenworkout and tagged . Bookmark the permalink.