gingerstyle.se

Bobbi Brow(n)

Bry dig mer om brynen! För några år sedan skulle de blekas till genomskinlighet, men nu tar brynen plats igen.


Vågade vingar på Cara Delevingne och Lily Collins (i förgrunden) bild: swide.com

Cara Delevingne har de mest hypade ögonbrynen just nu.

Cara Delevingne för Dolce & Gabbana vår/sommar 2014

Jag har i och för sig ingen ambition att kopiera Caras måsvingar, men jag brukar färga och forma mina bryn på salong emellanåt. När det inte hinns med brukar fyller jag i brynen med min vanliga ögonpennna, men just den är inte anpassad för bryn och det är lätt att det blir för skarpa linjer även om jag suddar ordentligt. Men nu har jag hittat den ultimata produkten från Bobbi Brown!

Bästa brynfärgen och formen med Bobbi Brown Brow Shaper

Färgen är lika lätt att applicera som en mascara. Jag har köpt en ofärgad, som bara är en lätt gelé, som formar brynen de daggar jag vill ha en genomskinligare look och en ljusbrun nyans som passar perfekt när jag vill markera lite mer.

Till vänster den genomskinliga ”Clear” och till höger bruna ”Auburn”

Jag borstar på färgen ”mothårs” och det blir inget kladd. Vill jag fylla i ännu mer lägger jag bara färgen ända ned i rötterna så att färgen fäster lite även på huden. Varsågoda, mitt bästa bryntips!
This entry was posted in nyshoppatPersonligt and tagged . Bookmark the permalink.