gingerstyle.se

Bally Curling Collection

Det börjar bli riktigt kallt och jag tycker inte det är särskilt trevligt. Att klä sig varmt och i hundra lager av stickade plagg och halsdukar är bara jobbigt, framför allt när man springer in och ut i butiker och svettas och fryser om vartannat. Jag har därför naturligtvis blivit förkyld och har nog underskattat det här med att vara varm om fötterna.


Den klassiska curlingkängan från Bally


Ballys klassiska curlingkänga är en pålitlig partner under vinterhalvåret för den som inte vill frysa om tårna. Den ankelkorta unisexmodellen har funnits i generationer och det är sannolikt den vinterkänga som promenerar på flest gator runtom i Sverige när snön faller. Men klassiker blir alltid lite tjatiga, så det är trevligt att Bally uppdaterat sortimentet med lite nya modeller som nu tillsammans utgör the Curling Collection.

 

Trots att kvalitén är god och de håller flera säsonger är det ständig efterfrågan och storlekarna tar slut fort varje år, så det gäller att vara ute i god tid i början av säsongen. Är det någon som är förutseende så är det min svägerska i Göteborg. Jag fick därför en beställning av den halvhöga curlingmodellen Carde i cognacsfärgad mocka, eftersom den bara hade kommit i svart till NK i Göteborg. Eftersom modellen precis har kommit in var det inga problem att köpa dem i rätt storlek åt henne på NK i Stockholm.


Bally Carde – klassikern i halvhög modell


Väl där tittade jag runt lite för egen del eftersom jag flera år saknat en varm och skön känga eller stövel. Att lägga till ett önskemål om ”klädsam” till något som är så funktionellt har jag gett upp för längesedan, men jag spanade lite på den höga modellen Clodovea. Den är väl åtminstone ok, även om jag fortfarande hellre vill ha
den här. Varför ska det vara så svårt att kombinera varm och snygg?
Det här inlägget postades i köptipsUppdrag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.