No more cold feet!

Åh, jag är så glad att de passade!
Mina efterlängtade kära vinterboots kom med posten i veckan och jag fick inviga dem i minusgrader. Det har varit en lååång jakt på de rätta Tecnicabootsen och när jag väl slog till var det en chansning storleksmässigt, men de är helt perfekta. De är så varma att det räcker med ett par nylonstrumpor, men det får plats ett par sockor om det skulle behövas.

Ja, så nu när jag fått användning för mina varma vinterboots i två dagar får det vara nog. Jag ser fram emot att lämna snön och kylan inom kort och att packa ned mer lätta skor.

Jag vet ju att det är ungefär fyra månader vinter kvar i början av näsa år. Och nästa. Och nästa. Och jag tror mina vintage Tecnica kommer hålla mina fötter varma alla kommande vintermånader. Så nu byter jag till mer tempererat underlag än snö!

Det här inlägget postades i nyshoppat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>