Trendig spaghetti!

Ingen har väl undgått att spaghettibanden som blev lätt överkokta under 90-talet, har hittat tillbaka till galgarna. De supertunna axelbanden är sommarens trendigaste modell på linnen och klänningar. Och det får gärna vara i kombination med sidenmaterial och negligéliknande skärningar i övrigt. Men – naturligtvis uppdaterat till en trendig 2014-look i övrigt.
linne med spaghettibandTrenden var tydlig bland annat på Milanos catwalk och syntes hos både Giorgio Armani och Just Cavalli, Max Mara och Dolce & Gabbana.
trends_spaghetti_straps
Ett svenskt märke som plockat upp trenden i sina sensueella sidenplagg är Deitas som har de mest perfekta modellerna.

DEITAS

DEITAS

Men varken Stylein eller Tiger är sämre och har både linne och klänningar med supersmala axelband (och snarlika skärningar) i sina respektive sommarkollektioner.
spaghetti straps swedish fashion
Brasklapp: Här har vi dock en trend som inte riktigt passar alla. Men se till att välja lätta material och alltså ingen åtsmitande trikå. Tunna axelband som skär in i överskottshud och lämnar märken är lika osmickrande som de märken som en för högt hissad bh kan lämna.

This entry was posted in trendspotting and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>