Randolph i repris

Marianne Randolph med merinoull/kashmirplaggen

Jag vill slå ännu ett slag för Randolph som jag skrivit om här tidigare. Nyligen var jag nämligen inbjuden till ett julshoppingmingel på PR-byrån Thomas Hägg med möjlighet att för första gången titta närmare på Randolphkollektionen. Kläderna säljs annars exklusivt via hemsidan och detta var därför ett bra tillfälle att prova ut storlekar och få en uppfattning om modellernas passform och material utöver den information och måttlisteguide som finns på hemsidan.

Randolph on the rack

Plaggens modeller kommer verkligen bättre till sin rätt på Randolphsidan och webbutiken än på de bilder jag klickade av under minglet, jag lånar därför ett par bilder där mångsidigheten och stylingmöjligheterna framkommer tydligare. Med uppdaterade klassiker som cigarettbyxor, polotröja och wrap-cardigan i mjuk kashmir har du den ultimata basen i vintergarderoben. Med stortröjan eller den snygga knytbara kavajen tillsammans med ett par perfekt sittande leggings håller du stilen oavsett om du reser, har jobbmöten, minglar på glöggparty eller spenderar kvällen hemma på midag eller i soffan. Den helröda sammetslooken känns trippelt aktuell med tanke på valet av sammet, modellen Malin Åkerman och den tomteröda färgen.

Randolph collection, Photo: © Eric Josjö/Söderberg Agentur

Mångsidigheten och kvalitén hos Randolphplaggen är märkets absolut starkaste egenskaper. Materialen är fantastiskt följsamma och bekväma och gör att man känner sig stylish utan någon större ansträngning. Min kollektionsfavorit pennkjolen som enkelt kan förvandlas till ”den lilla svarta”. Helt perfekt med två plagg i ett och mitt bästa tips för resan när man reser och måste packa lätt!

Marianne Randolph

Kollektionen säljs som sagt endast på nätet, men det är 14 dagars öppet köp så man hinner prova i lugn och ro hemma. Måttlisteguiden som finns på sidan är en bra hjälp för att ta reda på sin rätta storlek, men Randolph öppnar även upp för fler framtida shoppingkvällar nu i december. Om tillräckligt många anmäler sitt intresse blir det onsdagar & torsdagar de kommande två veckorna fram till jul! Intresseanmälan skickas till [email protected]

 

Det här inlägget postades i Aktuellt, Ginger shopping och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>