Paljettbyxorna med P

Nya kompisar från Sabina and friends - topp från Dagmar och paljettdröm från Sass&Bide

Oh là là…
Min nya drog har som de flesta beroenden en nersida. Jag har varit helt hög på ett par underbara paljettbyxor från Sass&Bide sedan jag såg dem första gången hos Sabina and friends, den grymma medlemsklubben för modemedvetna människor. Idén att förnya garderoben genom att prenumerera på snygga kläder är naturligtvis genial, men nu har det jag befarade i början inträffat. Jag har blivit kär och vill inte göra slut.
De roströda paljettbyxorna som suttit som ett tajt fiskfjällsfodral på mina ben måste nu fjällas av från min kropp. De har fått jobba hårt men har varit duktiga på att tillföra lite vardagsglamour. Jag var en discodrottning i dem på förra helgens schlagerafton, de har varit på tv-inspelning och träffat förebilderna Trinny&Susannah who loved my ”sexy sequins”. De gjorde succé på tjejmiddagar både i fredags och i lördags och de har varit föremål för många spontana kommentarer ute på stan. Men nu är stunden kommen då jag tyvärr måste skilja mig från dessa godbitar som förgyllt mina festkvällar de senaste veckorna. Tack för den här glittrande tiden, ni fina fiskfjällsbyxor. Det var en festlig tid vi hade tillsammans och jag kommer sakna er. Må någon annan ha glädje av er tills vi kanske ses igen.

Byxor Sass & Bide, topp Rodebjer + In Wear, jacka Samsoe&Samsoe, skor Mango och väska Zara

Klicka för större bild

Fiskfjällspaljetter med paljväskkompis

Med vänlig hälsning, Paljettfrälst.

This entry was posted in Ginger outfit and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>