MBFW Stockholm Altewai Saome höst 2012

Fullsatt av förväntansfulla fashionistor

Pressfotografhavet

Modeveckans, Mercedes-Benz Fashion Week Stockholm, första visning var med hypade Altewai.Saome och Berns stora salong var fylld till bristningsgränsen med förväntansfulla journalister, modeskribenter, fotografer, stylister och bloggare. Och er kära Gingerstyle. Den här säsongen är inspirationen hämtad från skuggspel och symboliken innebär en dubbelnatur med olika personligheter. En stark kvinna är i fokus men hennes stil är antingen feminin eller mer maskulin beroende på humör. Silhuetterna är både vilt voluminösa och mer nedtonat enkla för att förstärka tvåsidigheten och vissa plagg innehåll inslag av båda. Altewai Saome visade helt nya materialblandningar och det förekommer bland annat bomull, blank brokad, tunn crepe, ull och mjuk nappa. Vissa plagg har en metallisk tweedkänsla och andra har detaljerade broderier och AltewaiSaome-typiska applikaitoner. Över lag är det mycket genomarbetade detaljer, både på herr och damsidan. På damsidan sågs mycket plisseringar, uppbyggd volym med lager-på-lager antingen fram eller bak. Även färgerna är motsägelsefulla från djupaste grått till starka accenter som orangerött och kritvitt.

Mina suddiga bilder...

Altewai Saome a/w 2012

Voluminösa hårtrassel dominerade

Nu när ni sett vad jag går för som modefotograf, överlåter jag resten till proffsen. De har ofta lite bättre förutsättningar. Bilderna nedan är plåtade av Kristian Löveborg för Mercedes-Benz Fashion Week.

Altewai Saome i gråskala, höst/vinter 2012

Altewai Saome, svartvittrött, höst/vinter 2012

Altewai Saome menswear, höst/vinter 2012

Spana in ögonbrynen!

Det här inlägget postades i modeveckan, på catwalken och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>