Långstickat

Om du är ute efter en stickad långtröja som även funkar som klänning att både vara varm och avslappnat snygg i, eller en stickad långkofta att svepa runt dig i soffan kan jag tipsa om dessa fynd från H&M som finns i butik just nu. De matchas bättre med andra plagg än med varandra, men poloklänningen skulle vara fin som den är tillsammans med ett par tjocka svarta strumpor och ett par bruna stövlar. Den svartvita koftan kan gärna få ett skärp i midjan och bäras som koftkappa eller kavaj, men är även snygg att dra upp i ärmarna och ha som en del i en lager-på-lager stil. Materialet är polyester/mohair och de ser kanske inte mycket ut för världen på bilderna, men jag skulle inte ha något emot att mysa i dem framför en brasa på landet.

Right now you can find these two knitted pieces at H&M for almost no money at all. Mix and match them with your favourite leggings or use the dress as a sweater and the cardigan layered with a blouse, sweater scarf or big blazer. I would probably feel comfy wearing them as cozy country house clothes in front of the fire place.

Det här inlägget postades i Aktuellt, Ginger shopping och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>