Lancaster Paris och Elsa

Den lika söta som coola modellen Elsa Hosk rockar anrika franska väskmärket Lancaster Paris senaste kampanj. Och som en av modell- och modevärldens it-girls har hon dessutom fått designa en egen väska för märket. Jag börjar undra om det kan vara den svarta vardagsväskan jag letat efter så länge!? Modellen ser ut att ticka alla de boxar jag så länge haft för min tänkta väska. Jag vill kunna bära den både på axeln och i handen och tvärs över kroppen och den här är både lite rockig och glamorös. Hade kanske önskat att den var helt i skinn istället för mocka och skinn även om den är supersnygg just därför. Nu måste jag se den live!

Väskkärlek från Lancaster Paris

Paris nästa?

Det här inlägget postades i kampanjer, modeller och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>