Vive la France!

Mais, oui! Jag är i mitt älskade Frankrike på semester och bjuder på mina fransk-svenska favoriter från Jean-Paul Gaultiers samarbetskollektion med Lindex. Självklart innehåller den marina ränder, polokragar och tatuerade prints och t.o.m. en variant på den konformade bustiern – allt vi kunde förvänta oss förpackat för den bredare massan.
j-p-gaultier-lindex7
Men tänk att han gjorde en silverjacka bara för mig!

j-p-gaultier-lindex4

j-p-gaultier-lindex39

j-p-gaultier-lindex-44

j-p-gaultier-lindex-28

j-p-gaultier-lindex-48

j-p-gaultier-lindex-47
Såhär beskriver Jean-Paul Gaultier själv samarbetet:
”Med den här kollektionen har jag skapat en liten Gaultier-garderob som bär mina typiska signum, men tolkade på ett nytt sätt. De klassiska ränderna finns med men också en mer grafisk variant, i vissa plagg kombinerade med ett tattoo-mönster som är en av mina favoriter. Att skapa en sådan här kollektion är en utmaning, men en mycket positiv sådan. Genom den här typen av uppdrag får jag lära känna nya människor, och dessutom får jag möjlighet att skapa kläder till ett mer överkomligt pris.“

Den 8 oktober finns plaggen i butik.

Den 8 oktober finns plaggen i butik.

Se plaggen i hela damkollektionen här.

This entry was posted in Aktuellt, samarbeten and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vive la France!

  1. Petra says:

    Silverjackan – yes, please!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>