Hang-up!

Trots alla mina nya fina inköp från San Francisco sitter jag och grämer mig över ett plagg som jag ville ha men tillslut avstod från att köpa. Mitt shoppingsamvete sa tillslut stopp och jag lämnade därför kvar de här snyggingarna från Joe’s JeansIndustrie Denim. Något jag nu såklart ångrar!

Joe’s Jeans, Rushed Skinny Ankle


De är den perfekta byxan någonstans mellan skinnbyxa och svarta jeans och de var väldigt sköna. En byxa som funkar lika bra på dagen som på kvällen. Nu känns det som om det är ett stort hål i min garderob där de här borde hänga. Perfekt passform med den skrynkligt nedhasade smalbensdelen.

Jag måste se till att få tag på dem på något sätt. Jag har inte hittat någon sajt som har dem i min storlek som skeppar till Sverige, men jakten går vidare. Alla USA-vänner där ute får gärna erbjuda mig shoppinghjälpen, eller andra tips om var jag kan få tag i dem!

This entry was posted in San Francisco, vill ha and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Hang-up!

  1. Sara says:

    Det var ju sådana som jag köpte i SF i somras! :-)

  2. Sylvie says:

    Hur kunde du låta bli? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>