Här har du: Isabel Marants kollektion för H&M!

First look! Här är bilder på Isabel Marants kollektion för H&M!

En fullkomligt onödig samarbetskollektion. H&M har kopierat Isabel Marant-stilen i flera säsonger redan. Går du in på H&M idag och då helst till avdelningen för H&M Trend, hittar du redan de här plaggen. Same, same – but different. Den mest påtagliga skillnaden består av att det kommer stå ”Isabel Marant for H&M” på etiketten istället och priset kommer vara högre. Kvalitén kommer in vara bättre för det och stilen är, tja… som den där rock-bohem-chica-du-vet som du redan sett till dödagar. Så gillar du den här lite trashiga-med-inslag-av-glam-paljetter-looken så kan du gå till H&M redan idag och köpa den stilen. I princip hittar du exakt de här plaggen på galagarna. Jag sågar inte looken. Faktum är att jag själv gillar den. Jag vill bara poängtera det tragiska i att H&M biter sig sjävla i foten. Vi har som det heter, sett det förr. Men kläderna kommer ändå sälja som smör i solsken världen över.

Jo jag gillar den. Gillar hela stilen. Men det betyder inte att jag kommer köpa något. Jag skapar hellre min egen stil. Men OM jag skulle få för mig att shoppa loss så har ni mina favorter här:

Isabel Marant for H&M, Gingerstyle wishlist I

Isabel Marant for H&M, Gignerstyle wishlist II

Och det kommer en herrkollektion också. Det är den första herrkollektion Isabel Marant någonsin designat för män. Och den ser precis exakt likadan ut som damkollektionen, vilket är lite gulligt.
Kollektionen släpps i butik den 14 november. Räkna med slutsålt inom en kvart.

This entry was posted in kommande kollektioner, samarbeten and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Här har du: Isabel Marants kollektion för H&M!

  1. Sylvie says:

    Jag är faktiskt lite svag för klänningen (tredje bilden uppifrån). Den hade jag nog köpt om jag varit yngre :) !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>