Gingerstyleuppdrag

Gingerstyle visitkort

Genom detta blogginlägg tänkte jag göra mina läsare mer uppmärksamma på de tjänster jag erbjuder. Ni som bara läser min blogg har väl inte missat det som Gingerstyle egentligen handlar om? Mina tjänster går ut på att ge mina kunder personlig stilrådgivning och i samband med detta erbjuda tjänster inom personlig shopping. Tjänsterna utformas efter kundernas individuella önskemål och förutsättningar utifrån personlighet, kroppsform, livsstil, behov och budget. Finns det redan ett specifikt önskemål inventerar jag butikernas utbud i min jakt efter det plagg som passar för ändamålet. Jag gör även inköp åt de kunder som efterfrågar vissa specifika plagg från märken de inte själva har tillgång till via nätet eller den stad de bor i. Jag erbjuder även presentkort på shoppingupplevelser. Kontakta mig för fler detaljer. Alla förfrågningar är välkomna! På den här sidan presenterar jag ett urval av mina genomförda uppdrag som ger en idé om hur en tjänst kan se ut. Sidan uppdateras kontinuerligt.

Gingerstyle is not just another fashion blog, it’s a business! Gingerstyle assists in anything from picking out an outfit for a particular occasion to an entire wardrobe for a particular season. Gingerstyle also conduct services enabling customers to get a hold of trendy items from Swedish brands that are not available through on-line stores. Feel free to contact med with any fashion related issue or craving!

This entry was posted in Gingerstyle, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Gingerstyleuppdrag

  1. Janet says:

    Hi, after reading this amazing paragraph i am also cheerful to share my
    experience here with mates.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>