Fitting room fiest!

Shop ’til you drop…
Jag har inte fallit ihop rent fysiskt, jag tycker butiksbesök i ny städer är en form av sightseeing. Det är inte bara intressant att spana in utbudet som inte finns hemma, drömma om ouppnåeliga plagg och prova dem – shoppingpåsarna är mycket roligare att bära hem från resor utomlands, tycker jag.

Utvalt svartvitt från Calvin Klein och Vince Camuto

Men jag har helt sanningsenligt försökt fokusera på kvalitet snarare än kvantitet och vissa inköp var till och med planerade i förväg. Men visst har det kommit med en del in i provrummet som jag bara sprungit på. Här är en del av det som följt med in i provrummen de senaste dagarna.

Cashmere och bomull från Uniqlo


Alltså. Nike-butiken här är sju våningar. Sju (7). Jag var där i två vändor men det blev inte så mycket som en träningstopp. Plötslig snålhet drabbade mig uppenbarligen. Konstaterar att träningskläder fortfarande är en tråkig investering – i förhållande till annat oshoppat.

Träningskläder från Nike


Jag har provat jeans från Frame, Joe’s, J Brand, Current Elliot och Rag&Bone . Det var tillslut dessa skinny jeans från Rag & Bone som jag köpte. För övrigt ville jag ha precis ALLT inne på Scoop som har kläder från märken som Alice+Olivia, Equipment, M Missoni, Wren, DvF, Ash, Splendid, m.fl. Kanske bästa butiken i hela San Francisco. För att inte säga USA.

Jeans från Rag&Bone hos Scoop


Ingen USA-resa utan påfyllning av underkläder från Victoria’s Secret.

Basics från Victoria’s Secret


De här topparna fick följa med hem från Barney’s.

Blandad kompott från Calvin Klein, Michael Kors och Vince Camuto


Och här är det som (tillsammans med fyra par skor) ska få komma med hem till Sverige – hur det nu ska gå till rent praktiskt.
Jag ska sova på saken. Eller köpa en extra väska imorgon.

This entry was posted in nyshoppat, San Francisco, Shopping and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>