Get carried away!

New York Fashion Week är över för den här gången och jag kommer lägga upp bilder från ett par av mina favoritvisningar i helgen. Som ni vet älskar jag nästan streeststylecirkusen mer än visnignarna, även om ”gatufolkets” utstyrslar tar sig allt mer krystade uttryck för att säkertälla en plats på de coolaste streetstylebloggarna.

bild: Richard Drew

Denna vårvinters upplaga av modeveckan i New York har dock bjudit på ett vindpinat snökaos som begränsat t.o.m. de mest hängivna fashionistas från allt för avancerade outfits. De hattar som inte blåst av i stormbyarna har sannolikt surrats fast med hundraarton hårnålar för att inte flyga iväg. Och många modemänniskor har bytt de allra ömtåligaste klackarna mot mer väderpraktiska skor. Men så finns det ju de som naturligtvis valt den smartaste lösningen på det problemet och ordnat personlig eskort.


Bilder ovan: Tommy Ton/style.com
Nu sitter jag här och undrar var min pick-up är?! Det är fredag och det börjar närma sig cocktail hour. det är snuskigt snöglopp och jag har opraktiska (om än redan smutsiga) skor. Jag blir gärna hämtad strax efter 17, tack!

Det här inlägget postades i modeveckan och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar till Get carried away!

  1. Ingrid EM skriver:

    Vansinnigt läckra brallor. Sabine nu igen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>