Me och myströjan

Vid mitt senaste besök hos Sabina and friends fick festklänningarna stå tillbaka för en riktigt skön tröja och en lika skön kofta – båda från Dagmar. Jag skulle ju spendera ett par dagar på de skånska slätterna och kände inte behovet av att klä upp mig. Jag fastnade bl.a. för den här sköna glesstickade tröjan som tack vare sin mjukhet får benämningen myströja.
Ett mycket bra val för långhelgen visade det sig och jag har gått klädd såhär större delen av helgen, med option på min gamla favotröja.


Dagmartröjan hittar du som sagt här. Mina favojeans är från Guess, leopardskorna härifrån och den gröna jackan är från H&M. Den nitade kepsen är ett lån och armbanden (på båda armarna) är från Carolin Wiken. I ett försök att hålla stilen har jag färgmatchat naglarna och tröjan med lack från Fnug (blå Peace Sign och rosa Front Page). Tack G, för lånet av kepsen! Och enormt tack till M för en härligt avkopplande vistelse på Österlen.

Det här inlägget postades i Ginger outfit och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>