För gammal

Från att aldrig ha gillat, har jag helt glömt bort och raderat en av de stora klädkedjorna från mina shoppingrundor, nämligen Topshop. Ett av mina mest klickade inlägg i bloggen är av någon anledning det där jag med blandade känslor beskrev vad jag tyckte om den nya butik som öppnade i mars 2011. Och jag känner fortfarande likadant och att det t.o.m. är mycket skönt att konstatera att det finns mode jag villigt erkänner mig vara för gammal för. Som detta. Åtminstone när det är stylat såhär.

Befriande habegärslöst.

Det här inlägget postades i butikstips och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>