Flygande kattögat

Jag skönhetsbloggar sällan, men ser jag något jag verkligen gillar, så! Det finns tusen sätt att måla en eyeliner på. Jag har helt klart fastnat för det grepp Revlons make-up artist Gucci Westman haft om eyelinerpenseln när hon skapat Rag&Bones höstlook som visades under New York Fashion Week förra veckan.

Rag&Bone aw 2013, foto: Revlon

Westman förklarade: ”Jag uppdaterade den klassiska 60-talslooken med en bågformad eyeliner ovanför ögonlocket. Jag ville skapa en super feminin look som kontrast till den maskulina känslan i kollektionen.”

Rag&Bone aw 2013, foto: All Over Press

Den högt placerade eyelinern är fri som en fågel och följer ögats naturliga form. Snyggast är att hålla resten av ansiktet naket och se till att skapa lyster i huden. Jag tänker inte vänta till hösten med att kopiera detta och ska försöka satsa på en mer naken make-up look än vanligtvis. Sidbenan har jag redan satsat på men kommer överdriva den lite till i vår.

Rag&Bone a/w 2013, foto: Revlon

Det här inlägget postades i modeveckan och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>