Fifty shades by Kappahl

Redan i början av september var jag inbjuden till Kappahls showroom för en exklusiv förhandsvisning av en specialkollektion underkläder. Det var allt jag visste och det var mycket hysch, hysch. Jag fick t.o.m. skriva på ett sekretessavtal vid besöket och jag har därför inte kunnat avslöja något om det hela förrän nu:
fifty shades
Den mest lästa och omdiskuterade erotiska boktrilogin på länge står nu som inspiration till ett unikt samarbete mellan den nu världsberömda författarinnan Erika Leonard James, känd som E.L. James, och Kappahl.
DSC_7834
Till skillnad från vad man kanske skulle kunna tro är kollektionen smakfull, exklusiv och vacker – inte porrig, Jag behövde inte smygfota plaggen, men bilderna jag tog med min mobil i Kappahls showroom ger kanske inte den där sensuella känslan. Men är det sneek peek så är det.
DSC_7836
DSC_7837
DSC_7839
Det bästa med kollektionen är att den även innehåller ett antal detaljer som känns igen från boken. Till exempel en slips, ett halsband med en nyckel och en ögonmask i spets…

Fifty Shades of Grey by Kappahl

Fifty Shades of Grey by Kappahl


DSC_7840
Författarinnan som varit tydlig med att hon velat stå bakom en “vuxenkollektion” har varit med vid framtagningen av kollektionen och har diskuterat skisser och idéer. Intressant och tacksamt – nu när jag kan publicera pressbilderna också – är att E.L. James ansåg att det var viktigt att KappAhl använde en modell som såg sund ut och hade kvinnliga former, inte någon ung och smal modell. Valet föll på modellen Signe Nordström, som är 30+ och har en stark sund kropp och utstrålning.
314237_980
314238_980
314239_980
314240_980314261_980
Höstens hetaste kollektion når Kappahls samtliga butiker och alltså även STORKEN den 6 november och priserna på underkläderna ligger mellan 99 och 399 kronor. Boken har sålt upp emot 70 miljoner exemplar. Hur många underkläder kommer du köpa?

This entry was posted in kampanjer, kommande kollektioner, Mingel och event, samarbeten and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>