Sidenblusen med stort S

Sidenblusar är min nya stapelvara.
equipment style
De är egentligen svaret på alla vardagliga klädbekymmer och fungerar lika bra året om. Och det finns ett märke som står över alla andra när det kommer till stilfullt snygga sidenblusar, nämligen Equipment. Grundat 1976 av Christian Restoin, gift med Carine Roitfeld och kanske influerad av hennes oklanderliga stil, skapade han ready-to-wear-märket vars skjortor tagit intryck av herrskjortor och mästerligt förpackat dem till kvinnliga blusar.
$_57
Märket och blusarna fick en pånyttfödelse våren 2010 under Serge Azria (bl.a. ägare av Current/Elliot) som creative director.

Equipment blouse (Carine till höger)

Equipment blouse (Carine till höger)


Numer är Equipment synonymt med sofistikerat och tidlös design och avslappnad elegans, och blusarna finns i en oändlig uppsättning klassiska färger och fantastiska prints.
Equipment

Equipment


Min favorit!
Star print for a star

Min favorit


Gissa om jag är nöjd med mitt första exemplar. Sedan länge utvald och efterlängtad kom den på posten igår – min star print blouse!
MIN

Stars for a star!

This entry was posted in nyshoppat and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>