Bonjour de Guadeloupe

Hej fina bloggläsare. Ni som följt mitt bloggande för Gallerian har kanske läst att jag sedan den bloggperioden tog slut, njuter av bloggfri tid, istället för bloggfritid. Jag befinner mig just nu på semester på underbara Guadeloupe i Karibien, så min bloggpaus skyller jag inte bara på långsam internetuppkoppling…

Jag njuter av att inte vara uppkopplad på något annat nät än det som är spänt mellan pontonerna på en katamaran och det är väldigt skönt att bara ligga på en strand, lyssna på vågorna, bada, läsa en bok och, ok då, en och annan modetidning…

Utöver det har jag snorklat, seglar, spelat tennis, windurfat och lite till. Jag hoppas ni har överseende med mina prioriteringar så länge jag är här, men jag lägger kanske upp lite bilder på Gingerstyles facebookida, så klicka in dig där, då och då så får du en glimt av mitt paradis. När jag är tillbaka i vardagen igen, är jag tillbaka även på gingerstyle.se. Jag lovar!

Det här inlägget postades i Guadeloupe, Resor. Bokmärk permalänken.

2 svar till Bonjour de Guadeloupe

  1. Mi skriver:

    Dina bilder är fantastiskt fina,helt i klass med din garderob.
    Let´s do it again.
    Lots of love
    Mi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>