A.L.L. x 2

A.L.L., är designern Ann-Louise Landelius initialer men står lika mycket för för ”Alltid Logo-Löst”. Innan jag hittade den som tillslut blev min ultimata vardagsväska (som jag inser att jag inte bloggat om) var jag väldigt intresserad av ett flertal modeller från A.L.L. Det är befriande med en design som är så stilren och jag imponeras av hur hon med sitt formspråk lyckats kommunicera sin enkla men samtidigt speciella design utan att skrika ut sina initialer eller annan logo. Hennes stil är alltid ren och avskalad och hon har tidigare arbetat med intressanta geometriska former, där ”halvmånen” varit min favorit.

I den till våren aktuella kollektionen har hon skapat mer klassiska modeller, från mindre axelremsväskor och totebags i olika storlekar till rejäla och rymliga vardagsväskor. För den som söker en diskret men genomarbetad snygg vardagsväska i en storlek som varken är för liten eller för stor vill jag rekommendera denna modell.

Vill du kunna få med dig laptopen och ett mindre övernattningskit är det istället den här praktiska snyggingen du ska satsa på.
Alla Ann-Louise Landelius väskor tillverkas av vackert patinerat skinn med hennes rejäla men samtidigt subtila detaljer i form av breda blixtlås och mässingsspännen. De nya modellerna är tidlöst klassiska och samtidigt urbant coola. De finns tillgängliga här, i februari. Du hittar även stilrent snygga skinnaccessoarer som lätt blir favoriter.

Det här inlägget postades i designers och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>