Wang x H&M

I morse vaknade jag och många andra upp till den här modenyheten:

Första gången Alexander Wang postar något på sitt instagramkonto gör han det alltså med besked. Vid midnatt avslöjades att han blir nästa gästdesigner för H&M.
alexander-wang-announcement.jpg.pagespeed.ce.VUhWDgthAt
Kollektionen Alexander Wang x H&M kommer att innehålla kläder och accessoarer för kvinnor och män. Alexander Wang kommer även att ta den kreativa processen ett steg längre och designa ett antal oväntade objekt som går i linje med kollektionen.
Av videon att döma kan vi förvänta oss att kollektionen landar i butik den 6 november.
alexander wang hm
Med eget märke sedan 2007 och som chefsdesigner för Balenciaga sedan 2012 blir det ännu en fjäder i hatten för Wang som alltså blir den första amerikanska designer att skapa en gästkollektion för H&M.

Alexander Wang spring/summer 2014

Alexander Wang spring/summer 2014

Sommarens kollektion från Alexander Wang är väldigt basic med maskulina inslag. Jag gillar boyfriend-shirt-looken – eller som i mitt fall, the husband shirt. Det ska bli spännande att se vilken inriktning han låter H&M-kollektionen ta men det blir sannolikt i mötet mellan det eleganta och råa, vilket är hans signum.

This entry was posted in samarbeten and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>