THE shoe from Jimmy

Jag har hittat dem… skorna som saknas i min garderob. Den snyggaste modellen på ett par pumps. Klassiska, spetsiga i lack och har hög klack. De är allt jag vill ha. Ändå lyckades jag inte köpa dem den här gången heller. Jag har provat alla modeller från olika märken, men Pigalle från Louboutin med den eftertraktade röda sulan som jag provade i New York är omöjliga att få tag på i min storlek. De fanns inte i Dubai Mall heller. Men där ffanns en hel del annat, minst sagt och jag spenderade många timmar där. Planen var att komma tillbaka dagen efter och köpa de här skorna, men det kom annat emellan och de gled mig ur händerna. Jimmy Choobutiken i Abu-Dhabi hade typiskt nog stängt och på flygplatsen fanns de bara i rött. Modellen heter Agnes och kommer från Jimmy Choo. De har ganska djupt toe cleavage (hade lite svårt att skriva ”tådekolletage”) och jag föredrar en högre skärning. Men det är nog mest en vanesak. Det kanske är lika sexigt med tådekolletage som ”hylla”? Jag har ju inte mycket av det senare, så då kanske en ”tåklyfta” får fungera som substitut…? Så snart jag hittar dem igen slår jag till, så det blir antagligen ett nätköp.

Det här inlägget postades i önskningar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>