& Other Stories

Trots att arbetet pågått i hemlighet under tre års tid, antar jag att det nu inte längre är någon som har missat H&Ms nya kvalitetssatsning & Other Stories. Jag har väntat på bilderna och vill nu dela med mig av mina favoriter. Jag blev förvånad när Whyreds designer Behnaz Aram lämnade för några säsonger sedan, men nu vet jag vad hon haft för sig. Hon har nämligen tillsammans med ett team ansvarat för att skapa två av de fyra inriktningarna för märket. I det minimalistiska Stockholms ateljé har den maskulint skräddade delen skapats, medan designateljén i Paris har stått för den romantisk chica inriktningen av den första kollektionen. I kombination skapar de olika designinriktningarna oändliga stylingmöjligheter och de är tänkta att kombineras fram till en snygg och personlig stilblandning. Skorna är resultatet av Acnes skodesigner Nicole Wilsons känsla för stil och de geometriska formerna går inte att ta miste på.


Den nya satsningen blir komplett genom att det inkluderar både en makeup-, hudvård- och accessoarkollektion, vilket förstärker helhetskonceptet. Första svenska butiken kommer att öppna på Biblioteksgatan i Stockholm och den kommer att vara på hela 700 kvardratmeter (!). När butiken öppnar är inte känt ännu men klart är att när den väl slår upp dörrarna, gör helhetstänket att du inte behöver gå någon annastans än till Other Stories för att skapa dig en helt ny stil. Bilderna ovan och bilden nedan representerar mina favoriter. Se mer här.
Hur spänd är du på Other Stories?

Det här inlägget postades i Aktuellt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>