Frisyrbestyr och klänningscravings

Nyårsklänning 2011 - ja tack!

Jag såg SATC II igen i helgen och säga vad man vill om den filmen men den inspirerar till att ta ut svängarna stilmässigt. Den här gången studerade jag Mirandas kläder lite extr. Nyårsafton med klädkod smoking kommer upp om en månad och jag skulle inte ha något emot Mirandas klänning med nitar. Pure hotness. Att det blir smakfullt trots den naveldjupa ringningen är enligt mig tack vare att Miranda har liten byst. Med större kupstorlek hade det bara sett vulgo ut. Jag fick även inspiration till en ny frisyr. Jag funderar på ett kortare klipp i Miranda-stil. Vad tycker ni?

Carrie - the gal in tux

Eller ska jag konkurrera med maken och göra en Carrie i ”Le Smoking” på nyår, kanske? Med våfflat hår och håraccessoar från Triviál blir det mer attityd.

Lace headpiece, by Triviál at patriciafields.com

This entry was posted in önskningar and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Frisyrbestyr och klänningscravings

  1. Caroline says:

    Mycket snyggt! Vill också ha klänningen till nyår, a killer.

  2. Mia says:

    Klippning á la Miranda tror jag skulle passa dig utmärkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>